Star Wars Battlefront II Béta várható játszó tartalmak

Infó: GameStar


Egy redditező elárulta, miket nézhetünk meg a Star Wars Battlefront II bétatesztje során.

Nem mintha mostanában ne lenne mivel játszani, de ha ingyen kipróbálhatunk valamit, az mindig jó. Októberben jön a Star Wars Battlefront II béta, amit negyedikétől az előrendelők, hatodikától pedig mindenki mást kipróbálhat.

Az Electronic Arts még nem jelentette be a várható tartalmakat, de a Some_Info nevű Reddit-felhasználó (tökéletes név egy szivárogtatónak egyébként) közzétett egy listát. Mivel az E3 és a gamescom előtt is olyan dolgokat mondott, amik végül igaznak bizonyultak, lehet, hogy tud valamit.

A béta során három játékmód és három pálya lesz játszható: a Galactic Assault a Theeden (ezt láttuk az E3-on), a Starfighter Assault a Fondornál (ezt a gamescomon), és a Strike a Takodanán. Játszhatunk offline skirmisht is egyedül, osztott képernyőn vagy online, de erről egyelőre nem tudni többet. Az elérhető hősök azok lesznek, akiket az E3 során is próbálgathattak a résztvevők (Rey, Darth Maul, Han Solo). Ahogy az a bétáknál lenni szokott, elért eredményeinket nem tarthatjuk meg a teljes játékra, de a star cardokat azért próbálgathatjuk. A telepítéshez körülbelül 14-16 GB helyre lesz szükség.