Mark Hamill elkotyoghata a 8.rész új előzetes dátumát

Infó: HVG


Úgy tűnik, még 3 hetet kell várnunk a teljes előzetesre, cserébe viszont először adtak ki nagy felbontású, hivatalos képeket az űreposz várva várt folytatásából.

Az utolsó Jedik központi szerepét játszó Mark Hamill a Twitteren írta, hogy október 9-én érdemes érdemes a hétfő esti amerikaifoci-adást nézni, mindezt egy olyan tweetre válaszul, amely a film új trailerének érkezését firtatta. Eddig egyetlen teaser előzetest és egy kulisszák mögötti videót kaptunk ízelítőként, így hamarosan esedékes a teljes előzetes megjelentetése. Hamill ugyan később törölte az üzenetet, de mivel Az ébredő Erő végső előzetese is egy októberi fociközvetítés alatt jelent meg, várhatóan nem véletlenül írta ezt most sem a színész. 

A várakoztatásért kárpótlásul azonban a Lucasfilm most kiadott 22 hivatalos fotót, amelyek közül többet már láthattunk, de mindig csak egy-egy magazin vagy weboldal logójával ellátva, sokszor viszonylag silány minőségben. Az ismert szereplőkön kívül egy új karakter, több új lény és helyszín is látható a képeken.

A Star Wars: Az utolsó Jedik december 14-én kerül a magyar mozikba.