Hux tábornok örül Abrams visszatérésének

Infó: IGN Hungary


Mint az ilyenkor lenni szokott, a Trevorrow helyére beugró J.J. Abrams híre két táborra szakította a Star Wars rajongóit. Az ébredő Erőt kevésbé kedvelők attól tartanak, hogy Abrams ismét csak felmondja a leckét ahelyett, hogy új, eredeti utakon járna, míg mások kifejezetten örülnek a visszatérésnek, tekintve, hogy a rendező biztos kézzel, tisztelettel adózva hozta vissza a szériát a halottaiból.

Nem kizárt, hogy a stáb tagjai között sincs teljes egyetértés az ügyben, de ne számítsunk paprikás hangulatú, túláradóan őszinte megnyilvánulásokra. Domhnall Gleeson, a Hux tábornokot alakító színész is meglehetősen diplomatikusan fogalmazott, amikor az amerikai IGN arról faggatta, mi a véleménye Colin Trevorrow távozásáról, és főleg Abrams visszatéréséről.

"Nyilván Colin szemszögéből ez nem a legjobb végkimenetel, de ha az volt a helyes út, hogy elváljanak az útjaik, akkor nincs mit tenni, akár egy kapcsolatnál. Előfordul. J.J. viszont zseniális rendező, úgy vélem, hogy kiváló munkát végzett az előző résszel, és teljesen logikus, hogy miután a cég és Colin útjai elváltak, nála kopogtattak először. Szerintem a rajongók számára is nagyon izgalmas, hogy visszatér."

Hux tábornok nem bánja a cserét
Hux tábornok nem bánja a cserét

A színész kínosan ügyelt arra, hogy elkerülje az 'örülök, hogy újra együtt dolgozhatunk' megfogalmazást, hiszen azzal nyilvánvalóvá vált volna, hogy Hux túléli Az utolsó Jedik eseményeit. Hogy valóban lesz-e hozzá szerencsénk a 2019. december 20-ra eltolt IX. epizódban, azt néhány hónap múlva megtudjuk, Az utolsó Jedik december 14-én érkezik a magyar mozikba.